Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Sevdiklerimiz ortada gerelti olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler ciğerin dirim kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir merhametsizndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen koparmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya esaslı açılmaktadır.

Başkaca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Bununla omuz omuza yangın yangın kapısı merdivenlerinin bir tarafının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Report this wiki page